Vandland

16. jul. 2021
14. dec. 2022

Vores Flex4B system tilbyder en samlet løsning, som inkluderer både webside med CMS, webshop, billetsystem og evt. et sæsonkort system, hvis der måtte være behov for det.

Billetsystem til det hele

Med vores billetsystem får du et system hvor der kan laves mange forskellige typer af billetter - det kan eksempelvis være endags, specifikke datoer, specifikke perioder og mange andre typer.

Du kan endda også lave andre produkter med stregkoder - f.eks. madvarer, menuer og lign., som nemt kan scannes i f.eks. restaurant eller kiosk.

Med en Webside, webshop og et billetsystem hos os, så hænger alt sammen, og du kan opbygge en side med separat shop, eller lade produkterne være en integreret del i siden.

Billetterne kan scannes på mange måder - f.eks. fra en hvilken som helst computer med stregkodescanner, fra en mobiltelefon eller fra et POS (kassesystem).

Billetsystem til vandland

Om I er et stort vandland, som skal sælge billetter, eller om I er en del af et resort med flere aktiviteter betyder ikke noget. Vores system understøtter selvfølgelig at I kan sælge billetter både til vandlandet og alle de andre aktiviteter, hvis det er det I ønsker.

Vores system kan endda også håndtere flere lokationer, hvis der skulle være behov for det, eller hvis I på sigt overvejer at udvide.

Systemet der bliver bedre

Vores system er et SaaS (Software as a Service), og vi lægger stor vægt på service. Jeres system vil derfor konstant blive holdt opdateret, og systemet følger derfor med tiden både på f.eks. sikkerhed og teknisk SEO.

Men udover det, så får I også løbende forbedret brugervenlighed, nye funktioner og meget andet - uden det koster jer noget.

Skulle der være noget som systemet ikke har, så kan vores dygtige programmører lave det til jer.

Læs mere på siden om Flex4B systemet til vandland

billetsystem til vandlandbilletsystembillet system