Flex4Business

1. mar. 2016
1. mar. 2016

Idag (hvor artikel er skrevet - d. 01-03-2016) skifter TechShop navn til Flex4Business, men vi vil gerne slå fast, at det stadig er samme juridiske enhed med samme CVR nummer 25153790.

Hvorfor et navneskifte?

TechShop har eksisteret siden februar 2000, og startede med hardware-salg gennem webshop. Navnet var derfor tilpasset denne forretningsmodel, men vi har alligevel holdt fast i navnet gennem årene, selvom vi efterhånden skiftede forretningsmodel til i højere og højere grad at levere tilpassede systemer til erhvervslivet. Vi har derfor nu besluttet et navneskifte for at sende et klart kommunikativt signal gennem firmanavnet.

Flex4Business - Flexible web based solutions for business - matcher det vi ønser at fokusere på, nemlig at kunne levere fleksible, tilpassede systemer til erhvervslivet.

Samtidig har vi lavet en tiltrængt ændring af vores designlinje. Vi har forbedret brugervenligheden på vores egen webside. Dette har været planlagt længe, men vi har først og fremmest haft fokus på rettidig levering af kvalitetsprodukter til vore kunder. Vi har nu fundet tid til ændringen.

Produkter

Vi har øget fokus på det, vi er gode til, nemlig det område hvor hovedparten af vores salg ligger – fleksible websystemer tilpasset din virksomheds behov.
Vi øger her fokus på flere områder, især design, brugervenlighed, tilgængelighed og fleksibilitet, men også på områder, hvor fokus i forvejen er højt, stabilitet, sikkerhed og hastighed.

Vi hoster stadig systemerne på egne erhvervsservere, placeret i professionelt datacenter, for at sikre den bedste og mest stabile samlede driftsløsning.

Ny designlinje

Vores nye designlinje har længe været tiltrængt. Den understøtter vores nye produktfokus. Udover denne webside, samt vores nye logo, så er alt vores trykte materiale selvfølgelig også lavet helt om. Det er alt fra visitkort, kuverter og brevpapir til skilte, foldere og brochurer.

Afsluttende

Vi håber vore kunder vil værdsætte den nye designlinje og, ikke mindst, de mange spændende tiltag på produktområdet.

Du er selvfølgelig, som altid, velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.