Dyreparker og Zoo

11. jul. 2021
14. dec. 2022

Vi har et websystem, som har alt det som ZOO's og dyreparker har brug for. I har mulighed for f.eks. et system med CMS, webshop, billetsystem og sæsonkort/årskort system. Alt sammen er nemt at bruge, uanset om du skal oprette sider, styre produkter eller andre ting.

Mange billettyper

Der er mulighed for at have mange forskellige billettyper og sælge dem på flere forskellige måder i webshoppen. Det betyder I f.eks. kan have indgangsbilletter, arrangementbilletter, datospecifikke billetter, billetter hvor kunder vælger dato, billetter gyldige en hel sæson, først-til-mølle billetter og mange andre typer.I kan styre det fra vores back-end, som er brugervenlig, og selvfølgelig se alle former for statistik

Andre produkter og mersalg

Vores shop og billetsystem tillader selvfølgelig også andre produkter som f.eks. mad og drikke, merchandise, gavekort og meget andet.

Systemet giver også mange muligheder for mersalg - bl.a. har vi et stort modul til tilkøb, som altid følger med shoppen. Ud over det, har vi også mange andre ting, der kan generere mersalg.

Vi har naturligvis også mulighed for at følge op på resultater både i den integrerede statistik, men også i plugins til f.eks. Google Tag Manager, Facebook Pixel, Google Analytics mv.

Fleksibelt system

Flex4B systemet er super fleksibelt. Dels har vi masser af plugins, og store dele, som f.eks. sæsonkort system kan slåes fra og til som det ønskes. Systemet er utroligt fleksibelt i sig selv via indstillingsmuligheder.

Designmæssigt har vi et fleksibelt standard design, som kan benyttes og tweakes, men vi tilbyder også at lave et design helt til jeres behov.

Flex4B systemet integrerer det hele, og I kan derfor sagtens placere produkter på en underside, hvor de beskrives og dermed skabe et nemmere salg end hvis brugeren skal ind på en dedikeret webshop. I kan også vælge at have en mere dedikeret webshop, hvis det ønskes.

Billetsystemet er også yderst fleksibelt. I kan scanne fra en hvilken som helst computer med stregkodescanner, og vi kan også hjælpe med at integrere det i POS systemer. Endelig er der også muligheden for at scanne fra en mobil, så det er yderst fleksibelt til f.eks. arrangementer, som er placeret ude.

Vores system tillader endda specialtilpassede plugins, så I kan få funktioner præcis, som I ønsker dem. Sammen med de mange eksisterende muligheder gør det systemet ekstremt skalerbart.

Er i interesserede?

Hvis I er interesserede kan I læse mere her:

Er I interesserede i at se andre kunder, der har brugt os, så har vi nogle udvalgte kunder på vores side:

I er også meget velkomne til at kontakte os:

webshop til zoobilletsystem til zooårskortsystem til zoosæsonkortsystem til zoowebside til zoo