Bambora partner

7. dec. 2016
7. dec. 2016

Flex4Business er Bambora reseller, og tilbyder at opsætte Bambora betalingsløsninger i din virksomheds webshops og systemer. Vi tilbyder betalingskort i vore egne løsninger, og vi kan også implementere Bambora i din virksomheds nuværende løsninger.

Hvad er Bambora?

Bambora er en gateway, der tilbyder betaling med betalingskort over internettet. Bambora leverer en sikker server til transaktionen, og vi kan dermed sætte et sikkert interface op imod Bambora gateway, for betalinger til din webshop eller dit system.

Flex4Business tilbyder at sætte interface og Bambora op for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Hvorfor Bambora gennem Flex4Business?

Når du vælger Flex4Business til opsætning af din Bambora løsning, har du mulighed for at få support til dit interface også - med andre ord, så giver vi hjælp og support på alle de områder, hvor der kan opstå problemer.

Flex4Business yder support til opsætning, modul, implementering, drift mv., så du kan være tryg ved at din betalingsløsning virker.

Flex4Business har været Bambora/Epay reseller siden 2006, og har derfor stor erfaring med produktet.

Priser på Bambora gennem Flex4Business?

Flex4Business fakturerer altid Bambora løsningerne til samme priser, som Bambora selv tilbyder via deres webside - du kommer dermed aldrig til at betale ekstra ved at købe det igennem Flex4Business.

Der er et plugin i Flex4B systemet når du køber webshop så du er parat til at tage mod betalingskort og MobilePay mv. med det samme

Samtidigt har du mulighed for kun at henvende dig et sted, da vi kan hjælpe med de fleste Bambora problemer. Vi kan også hjælpe med det interface, der er brugt. Endelig kan vi udbygge dit Bambora interface, hvis du eksempelvis får behov for abonnementbetaling.
 
Læs mere om Bambora