Dankort og visa skilles

19. apr. 2016
19. apr. 2016

Ifølge NETS vil ca. halvdelen af alle betalinger i forretningerne om blot 4 år blive foretaget med mobilen. NETS mener derfor, at deres nye aftale med en japansk kreditkortudsteder (JCB) kan hjælpe dem til at sikre, at der på det tidspunkt er udstedt over 3 millioner dankort til mobilen.

NETS begrundelse for den nye aftale er blandt andet at sikre, de følger med tiden, og kan fasthold dankortet som et af de billigste betalingsmidler.

NETS og VISA skilles

NETS forudser med denne aftale at dankortet og VISA kortet vil blive 2 adskilte kort, i hvert fald på de mobile kort. NETS ønsker umiddelbart at forsætte samarbejdet med VISA med de fysiske platikkort.
Nogle eksperter er dog overrasket over NETS fravalg af VISAs mobile betalingsløsninger, idet de mener, at det i værste fald potientielt kan føre til en separation mellem VISA og Dankort.

Uanset om der forbliver et samarbejde eller ej, så vil der formegentlig ikke ske det store på den korte bane.

Betalingskort på Flex4B systemet

Uanset hvad NETS, VISA og JCB gør, så forventer vi stadig at du kan tage imod alle de forskellige betalingskort på Flex4B webshoppen. Det påvirker dermed på ingen måde den daglige drift, udover at der måske skal laves en ny ansøgning. Men det er helt op til NETS/VISA