Computing Everywhere

1. apr. 2016
1. apr. 2016

Hvorfor Computing Everywhere?

Efterhånden som smartphones er blevet en integreret del af vores hverdag, og flere nærmest ikke kan undvære den, så er begrebet Computing Everywhere blevet endnu mere interessant.

Hvad er det grundlæggende?

Computing Everywhere refererer til, at man altid er ved en computer, og dermed altid har mulighed for at bruge nettet og være i "den virtuelle verden". Uanset om det er på mobil, tablet, computer - eller for den sags skyld på et anlæg, der er koblet op på nettet og benytter Spotify eller anden musiktjeneste til at spille musikken.

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt, fordi man som firma skal være bevidst om, at brugerne er på mange forskellige devices, og man derfor aktivt skal tænke over, hvordan man kan tilpasse brugeroplevelsen til brugerne via responsivt design.

Eksempler herpå kunne være:
- Tilpasning til de enkelte enheder
- Tilpasning til lokationer, så f.eks. restauranter i nærheden vises
- Tilpasning til den måde et produkt bruges på (f.eks. understøttelse af Spotify mv. på musikafspillere, eller understøttelse af Netflix på TV mv.)
- Tilpasning til alle typer brugere (f.eks. i billetsystemer både tilgodese de spontane brugere, og de brugere der planlægger omhyggeligt)

Man skal med andre ord tænke på, at brugerne kan være på mange fysiske placeringer, bruge mange forskellige enheder, og samtidigt tænke brugervenlighed ift. de produkter brugerne har.

Hvad gør du?

Flex4Business har god erfaring med at lave platforme som tilpasses Computing Everywhere, brugerne og de produkter, der sælges. Vi har bl.a. udviklet Flex4B systemet med et billetsystem, som giver mulighed for at købe på alle enheder, uanset om du holder i en kø og vil hurtigere frem, eller om du har planlagt hjemmefra i god tid. For dig som kunde giver systemet også mulighed for at scanne billetter fra en smartphone med internet, så du kan validerer alle steder.

Kontakt gerne Flex4Business for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud